TEČAJI DELAVNICE NASTOPI URNIK PLESNI VEČERI EKIPA O NAS PRIJAVNICA CENIK

MARIBOR SWING FESTIVAL

MSF je tradicionalni Mariborski festival Swinga, ki ga društvo The Swing Brats organizira že od leta 2010. Festival se vsako leto odvija v spomladanskem času, ko je Maribor najlepši – praviloma pa na MSF plešemo zadnji vikend v mesecu maju.

 

Dogodek je spočetka nosil ime The Swing Brats Festival delavnice, prenovo v nazivu pa je doživel leta 2014, ko se je preimenoval v Maribor Swing Festival. Novo poimenovanje je spremljala še prenova programske in grafične zasnove – rezultat vseh sprememb je torej nepozabna, večdnevna, mariborska plesna prireditev, ki smo ji priča danes.

 

Jedro dogajanja festivala se odvija v samem centru mesta - delavnice gostujejo v prostorih plesne šole Pingi, plesni večeri se odvijajo v najbolj aktualnih klubih mesta Maribor, krovni MSF dogodek -  glavni pesni večer - pa plesalce vabi v Veliko dvorano Narodnega doma Maribor.

 

 

Plesalci, gostje in obiskovalci MSF-ja, ki prihajajo od blizu in daleč ter vsako leto v večjem številu, na delavnicah uživajo v družbi vrhunsko-mednarodne zasedbe učiteljev.

 

Program festivala vsako leto organizatorji obogatimo s kakšnim presenečenjem, poskrbimo za kvaliteto delavnic, zabavno preživljanje prostega časa, pester nabor izjemnih izvajalcev žive swing glasbe in predvsem za veliko smeha ter zabave.

 

Posebej se potrudimo, da držimo visok nivo pregovorne Štajerske gostoljubnosti z željo, da z MSF-ja odidete z nepozabnimi, neponovljivimi, predvsem pa samo in le najlepšimi spomini.

 

Prijave na festival so trenutno v polnem teku, zato vas vabimo, da obiščete našo uradno stran festivala in...

 

... se nam seveda pridružite! :)

 

Se vidimo kmalu!

 

 

O Festivalu

The SwingBrats

Plesno društvo Sving Maribor

Kmetijska ulica 1b

2000 Maribor

 

info@.theswingbrats.com

+386 51 220 570

 

Dav. št. 28730950

 

TRR - SI56 6100 0000 2027 453

Račun odprt pri

Delavski Hranilnici d.d.

Kje učimo

Povežimo se

Copyright © 2023, Kreativni studio Grega Bohinc Toporiš s.p.

The SwingBrats, Plesno društvo Sving Maribor. Vse pravice pridržane.